Klik Untuk Tawaran Hebat!

...................................................................................................

Sunday, April 29, 2012

Versus (TV9) - Minggu Ketiga


Kali ni aku share gambar yang aku ambil sepanjang konsert Versus TV9 pada Jumaat lepas. 'Rombongan' kitorang ramai sikit kali ni. Nasib baik still tak crowded, so dapat tengok kat depan sikit. Minggu ketiga ni bertemakan lagu Alleycats. Bagi aku, persembahan Black & Parallax paling best minggu ni!

Ni tengah tunggu lif, nak naik kat panggung MBO. Plan nak tonton The Avengers lepas Versus tapi apakan daya, seat belakang dah full, so kitorang cancel untuk tonton movie. Takpelah, aku dah tengok pun. 

Hujan dengan lagu Beribu Batu.
Aku tertarik dengan lighting persembahan diorang ni.

Go Gerila! dengan lagu Andaiku Pergi Dulu.
Suara Aizat tak berapa clear-lah.

Sofazr dengan lagu Seribu Bintang.
Persembahan diorang minggu ni biasa-biasa saja.

Black & Parallax dengan lagu Hingga Akhir Nanti.

Persembahan Black & Parallax memang mantap minggu ni. Suara Black cukup power!

6ixth Sense dengan lagu Kau & Aku.

Persembahan 6ixth Sense pun best gak. Ni tengah dengar komen juri.

Juri yang duduk kat belakang penonton.

Tak sesak pun tempat ni, tu yang sempat kitorang ambil gambar.

Aku dengan member tempat kerja, diorang ni staf factory sebelah.

Fokus sungguh diorang ni, kan?

Ok, konsert habis. Jumpa di minggu hadapan.  :)



*Kalau nak imej lebih jelas, klik saja gambar-gambar tu. 






Comments
3 Comments

3 comments:

  1. salam,,giliran blog awak di promosi..jmput baca entry ini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/bloglist-promosi-blog-minggu-inijom.html maseh:)

    ReplyDelete
  2. tgok versus sbb suka tgok style aizat GGL. hikhik ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu