Klik Untuk Tawaran Hebat!

Wednesday, April 25, 2012

Sem 3 - Biotechnology Family Day 2009



Kali ni nak share banyak gambar sikit, kenangan masa Semester 3 zaman study dulu. Time tu aku 2nd year & batch kitorang yang kena anjurkan Family Day, program course setiap tahun. Kitorang buat aktiviti ni di Pantai Karambunai, selama sehari (25.07.2009), pagi sampai malam. Malam tu memang semua balik kepenatan, tapi yang penting enjoy. Tujuan utamanya adalah untuk merapatkan hubungan antara junior & senior.


The Green Activators.
Inilah batch aku, penganjur program yang kena pakai baju hijau.

Men From Nowhere.
Gaya je lebih. Hehe~

Banner untuk Family Day ni.

Awal pagi kena buat senaman dulu, barulah fresh.

Ice breaking.
Senior jadi fasilitator kepada junior. Entahlah apa yang diorang bincang.
Jangan bincang pasal study sudah.

Senior dengan junior. Happy ya semua~

Ni pendatang dari planet mana pula ni? Ni baru namanya recycle papers. Hehe~

Petang pula buat pertandingan tarik tali. Kena bagi diorang kotor-kotor sikit.

Lepas tu, ada yang main Banana Boat. Best naik boat ni, lagi best bila bot terbalik!

Santai-santai di petang hari.

BBQ. Kipas kuat lagi! Hehe~

Senior + Junior + pokok + pasir + everything you can see

Malam buat bulatan, then dinner, kongsi pengalaman, tegur-teguran,
dan paling penting kenakan Birthday Boys & Girls

Inilah Birthday Boys & Girls yang berjaya dikenakan.
Fuyoo, sambut birthday pakai kain sarung... :p


Alhamdulillah, Biotechnology Family Day 2009 ni berjalan lancar & memang sangat happening. Rindu dengan semua coursemate. Semoga semuanya berjaya dalam menghadapi hari-hari mendatang. InsyaAllah~





Comments
1 Comments

1 comments:

  1. jalan cni..... tlg vote baby mia boleh??? http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/korang-tolong-vote-baby-nursyiffa-iman.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu