Klik Untuk Tawaran Hebat!

Sunday, April 8, 2012

(Genki Sudo) World Order



Pernah dengar pasal Genki Sudo atau World Order? Jangan heran, aku pun tak pernah dengar langsung sehinggalah sorang housemate aku, Don suruh aku buka kat YouTube.



Masa tu aku tengah syok layan lagu, then dia suruh buka YouTube, cari "sudo".

Aku : Ala, kacaulah, malas aku nak buka, aku nak dengar lagu.
Don : (dengan paksaan) Cari "sudo".
Aku : (aku taip "pseudo") Hish, "pseudo" apa ni? Pseudomonas?
[Pseudomonas adalah bakteria yang aku familiar sangat, so aku pun tak percaya kalau apa yang dia suruh cari tu adalah Pseudomonas]

Don : Bukanlah. S.U.D.O.
Aku : (aku pun taip "sudo") Apa ni? Sudoku?
Don : Bukan. Jap, aku call member aku, tanya die. ....................... Hah, genki sudo.


Dengan hati tak rela, aku buka gak video (Genki Sudo) World Order ni, kumpulan Jepun. Dalam minit pertama tu, hurm, aku rasa biasa-biasa je. Then, bila video dah sampai seminit ke atas, aku rasa Wow, Cool! Interesting! Sampai minit-minit terakhir, aku rasa Awesome! Giler SMART!


Don : Aku harap kau berpuas hati dengan video ni. Lagu dia pun best, macam tenang
         je dengar.
Aku : Smart-lah diorang. (memang rasa puas hati tengok. Hehe~)


Jadi, nak share dengan korang video (Genki Sudo) World Order ni. Try to play them, memang best! Aku yang mula-mula takde mood nak buka tu pun rasa sangat enjoy after watched it. Have fun watching these videos. Lagu-lagu diorang pun best gak.


(Genki Sudo) World Order - Machine Civilization


(Genki Sudo) World Order in New York


(Genki Sudo) World Order - 2012


Sebenarnya Genki Sudo ni adalah seorang Japanese mixed martial artist & kickboxer yang telah bersara. World Order ni Japanese band yang diasaskan oleh Genki Sudo selepas dia bersara.




Comments
8 Comments

8 comments:

  1. Asalam..
    Suka jg dengar lagu ni..kekadang

    ReplyDelete
  2. macam menarik. nanti nak tengok. :)

    ReplyDelete
  3. best gile aku suka bro... thk... walau kena paksa aku bahgia huahuaha... like like very much :D

    ReplyDelete
  4. haha~ best giler kan dance diorang.... mmg enjoy tgok... yg blum tgok, kna tgok, sure puas hati.. :)

    ReplyDelete
  5. walau muke dia orang tu x de perasaan... tapi tarian dia tu mmg best, berkonsepkan ROBOT huahuah :D

    ReplyDelete
  6. muka diorang xde perasaan ala2 robot... semua muka kosong...haha~

    ReplyDelete
  7. kreatif gile haku tengok...enjoy video neh!!!singgah sineh jugak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu