Klik Untuk Tawaran Hebat!

Monday, February 20, 2012

Syafiq's Belated Birthday

                         

Assalamualaikum & salam sejahtera~

Hari ahad lepas (19 Feb '12), aku dan member-member aku celebrate belated birthday sorang anak jati Kajang, Syafiq Ridzwan, Pemangku Pre....eh silap, dah lepas pun position dia tu. Haha~ Birthday sebenar adalah 3 Feb, dah tua da abang sorang ni.

Actually plan ni dirancang awal bulan lagi, kira nak buat Prank la tapi since dia ada kursus dua minggu, so have to postpone-lah. Mula-mula planning buat di Klang tapi bila ada kesulitan, terpaksalah tukar plan last minute pergi ke Kajang secara beramai-ramai.

Lakon punya lakon yang kononnya aku datang Kajang sebab nak minta tolong something, akhirnya lakonan berjaya juga. Kalah lakonan Aaron Aziz dalam Ombak Rindu. Hehe~

Syafiq yang skema ni tak tahu yang kami datang ramai ke sana dan tunggu dalam Pizza Hut. Aku duduk luar kedai pizza dalam mood berlakon yang kononnya datang ke Kajang sorang-sorang naik tren. Bila masuk kedai Pizza, ada pula wajah-wajah yang dikenali. So, berjayalah juga dia dikenakan.

Kami pun dah tempah kek Barcelona yang diterbangkan dari Spain terus ke sini. Nasihat, usah percaya kata-kataku. Actually, aku buat sendirilah kek tu. Sekali lagi, jangan percaya kataku. Anyway, kek tu memang cantik dan sedap. Dekat bawah adalah gambar detik-detik penuaan seorang insan.


Hah, inilah kek tu, smart design dia, kan? Yes.



Ragu-ragu Syafiq nak potong, samada sayang sangat dengan kek tu atau takut dicop sebagai die-hard-fan yang khianat.



Yang tunjuk kek tu Ezwan ya, bukan Aaron. :p



Inilah antara orang-orang yang takkan rasa bersalah kenakan orang lain.



Ni pizza Hawaiian Tuna, I like it!



Apapun, selamat hari lahir Syafiq. Semoga panjang umur dan murah rezeki. InsyaAllah, amin~




Comments
5 Comments

5 comments:

  1. aaron, eh silap. ezwan, say happy belated betday sm dia. btw, ramai follower mu suda pacik hehe

    ReplyDelete
  2. beli kat mana kek tu????MU kdai tu boleh buat x??die lukis pakai ape kt atas kek tu??

    ReplyDelete
  3. kek tu tempah kt damansara...my fren pompuan yg tempah...apa2 logo bole buat kot...lukis pkai ape tu sy xtau...hehe~ nti sy tya member sy tu ttg kedai ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu