Klik Untuk Tawaran Hebat!

...................................................................................................

Wednesday, February 29, 2012

Words in the Leap Day 29 Feb '12



Assalamualaikum & salam sejahtera~

Setelah 4 tahun berlalu, akhirnya kita berada lagi di hari lompat 29 Februari. Ada rasa apa-apa kelainan, takda kan? It's just a day, sama macam hari-hari biasa. Kalau dapat cuti untuk hari ni, barulah rasa ada kelainan. Ahaks. By the way, happy birthday kepada sesiapa yang lahir on this leap day. Lama penantian korang untuk hari ni kan.



Mari kita flashback balik apa yang kita buat sepanjang bulan Februari ni since hari ni dah hujung bulan. Hurm, most of the time, aku kerjalah, rutin harian. Ada sekali aku pergi bercuti ke Pulau Pangkor bersama member-member tempat kerja,
aku dah cerita dalam previous entry. 

Klik link ni untuk lihat Pulau Pangkor:- Pulau Pangkor 2012


Then the week after the holiday, aku pergi Kajang untuk menyambut belated birthday of my bestfriend, Syafiq. Yang ni pun aku dah cerita dalam previous post, so korang pergilah jenguk-jenguk. Kalau ada jenguk, thanks so much.

Klink link ni untuk join the celebration:- Kek Barca for Birthday-Man


Bulan ni juga menyaksikan aku mula aktif dalam blogging, dah mula terasa keseronokan, tu sebab tak henti-henti post something dalam blog ni. Follower aku pun makin bertambah, thanks kepada semua penyokong kuat. Yang lain, bila lagi nak follow? Hehe~

Pada malam 21 Februari lepas, aku terkejut + gembira bila Mind of Mine tersenarai dalam 5 blog baru pilihan blogger popular Malaysia, iaitu Mr. Ben Ashaari. Mula-mula aku tak tau, then atas jasa seorang rakan karib aku, Naemah yang juga aktif berblogging, aku pun terus buka blog Mr. Ben untuk cek. Thanks for that, Mr. Ben.

Klik link ni untuk maklumat lanjut:-


Ok, esok adalah bulan baru, pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan Mac kan? Kejap je rasa. Apapun, mari sama-sama berusaha majukan diri, bangsa dan negara kita.
Jom maju ke hadapan!



Comments
4 Comments

4 comments:

  1. Diharapkan supaya bulan March ini akan menyajikan banyak berita gembira untuk kita semua.. InsyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah~ Semoga rezeki kita semua makin bertambah-tambah. Amin~

    ReplyDelete
  3. semoga para blogger makin sukses aja dech.!? amin...

    kunjungan pagi nih sob, sekalian fllow .!?

    ReplyDelete
  4. tahniah ez-1! slmat berblogging...tq ea..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu