Klik Untuk Tawaran Hebat!

...................................................................................................

Sunday, March 18, 2012

Tiket Raya!!!



Tadi dah cek harga tiket untuk balik raya, MAS & AirAsia. Penerbangan KL-Sandakan. Adoi, mahal especially AirAsia, padahal ada 5 bulan lagi untuk hari raya. Aku pun tak tahulah 5 bulan ni masa yang panjang untuk bertangguh beli tiket raya atau tak sebab ni 1st time bagi aku. Actually awal bulan Mac ni pun aku ada cek, tapi time tu pun mahal juga. Ada kawan-kawan aku masa study di UMS dulu, pernah cakap yang diorang beli setahun awal. Wow, awal!

Aku pun dah buat REMINDER supaya aku sentiasa ingat untuk cek harga tiket setiap hari aku berdepan dengan laptop. Siap letak depan monitor lagi. Kakak aku cakap yang penting rajin cek harga tiket, manatau tiba-tiba airlines ni 'rajin' turunkan harga. Harap-haraplah ada promotion untuk harga tiket nanti. Hehe~ InsyaAllah, semoga Allah memberi rezeki-Nya~

Ni aku punya REMINDER. Haha~
Kertas buruk yang akan berjasa dengan memberi peringatan kepada aku setiap hari.



Comments
5 Comments

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu