Klik Untuk Tawaran Hebat!

...................................................................................................

Saturday, March 10, 2012

Sedapnya Aroi Tomyam



Assalamualaikum & salam sejahtera~

Tadi aku dengan housemates aku pergi makan kat kedai yang 1st time kitorang masuk, kat area Kapar. Nama kedai tu adalah Aroi Tomyam. Akak yang ambik order tu bagitau makanan yang special kat situ adalah Pok Tek Aroi Tomyam, so kitorang pun order satu tomyam untuk 3 orang. Then, order satu telur bistik. 

Inilah kedai Aroi Tomyam tu, gambaran dari tepi 

Fuh, bila order dah sampai & start makan, memang kitorang rasa macam berada di awangan. Sangat sedap beb~ Tomyam & telur bistik tu memang mantap! Rasa macam nak makan sekali pinggan mangkuk makanan tu. Haha~ Tapi memang seriously sedap. Kira kitorang tak rugilah pergi makan kat situ. 

Ni Pok Tek Aroi Tomyam yang dah dilahap separuh oleh kitorang 

Yang ni pula telur bistik yang bukan berwajah asal ya, dah dilahap separuh gak. 

Adoi, apa kenalah kau ni Ammar? Terkejut beruk tengok ketam tu. Takpa, layan je dia ni since hari ni his last working day, tu sebab excited habis. Pasni bestlah dia, hurm~ 

Ceh, dua orang ni control macho pulak. Eh, aku kutuk diri sendiri ker? Ish ish ish~ :p



Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu