Klik Untuk Tawaran Hebat!

...................................................................................................

Saturday, May 5, 2012

Versus (TV9) - Minggu Keempat



Assalamualaikum & salam sejahtera~

Semalam, 4 Mei 2012, aku menonton Versus secara live buat kali ketiga, kat Space U8, Bukit Jelutong. Mulanya memang malas nak pergi, penat kerja. Tapi akhirnya aku pergi juga dengan member-ku Ammar, yalah esoknya cuti, boleh rehat puas-puas, kan? Memang dah puas rehat pun hari Sabtu ni, stay rumah je. Hehe~

Tema Versus minggu keempat ni adalah Diva. Kena nyanyi lagu-lagu pompuan, persembahan semua best especially Black & Parallax. Persembahan band ni memang mantap, suara Black yang power tu memang membuatkan aku feel sangat dengan lagu tu malam semalam. Terpukau kot orang-orang dalam Space U8 malam tu, sangat mantap!

Gambar-gambar kat bawah ni tak berapa clear, aku tak pandai nak adjust kamera housemate aku. Adjust ni, adjust tu, still tak boleh ambil gambar yang clear. Gambar-gambar masa persembahan diorang semua blur, aku dah delete. Tension juga, tapi apakan daya, aku hanya insan biasa yang hanya pandai tekan kamera. Haha~

Sofazr dengan lagu asal Ella, Nuri. 

Amazing performance from Black & Parallaz. Lagu Sekadar Di Pinggiran versi lelaki yang giler best!
Penyanyi asal Francesca Peter yang jadi juri malam tu pun tabik dengan band ni.

6ixth Sense dengan lagu asal Aishah, Janji Manismu.

Ni bahagian tepi pentas, time ni tengah tunggu next performance.

Go Gerila! dengan lagu asal Ning Baizura, Curiga.

Hujan, time ni tengah standby untuk persembahan. Lawak gila Noh sebelum persembahan diorang ni, dia buat gaya Anita Sarawak. Siap menari, mengajuk & berlakon gaya Anita Sarawak, kitorang kat situ dah memang tergelak. Haha~ Masa tu dalam TV tengah iklan.

Ni baru persembahan Hujan dengan lagu asal Anita Sarawak, Akhirnya Kini Pasti. Setiap minggu Hujan tampil berbeza & persembahan pun best!

Ok, semua persembahan dah habis. Jumpa di minggu hadapan, yeah!






Comments
6 Comments

6 comments:

  1. agak kurang minat esp bersesak gini :p

    ReplyDelete
  2. x sesak sgt pn sbnarnya...tp still rasa panas la jugak...haha~

    ReplyDelete
  3. hye jom follow blog ni tq
    http://stylistacollection.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. versus?alamak,xpernah tgk lah lagi sbb kureng minat muzik :)

    ReplyDelete
  5. wahhh...tgk live tu. hajar tgk dekat tv jek. huhu.. anyway, hajar dah follow. ;)

    ReplyDelete
  6. rajin nyer pergi...
    mau pergi tp xde geng so end up dok uma ajer...
    plg2 pon dgr kat radio..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu