Klik Untuk Tawaran Hebat!

...................................................................................................

Tuesday, May 15, 2012

Top 7 Band Songs For May '12





Dengarkan lagu-lagu band/group pilihan aku untuk minggu ni. Semua best untuk kita layan~ Jom dengarkan Bushido-FM.


No. 7
Hot Chelle Rae - Honestly
Pop rock band yang sebelum ni popular dengan lagu Tonight, Tonight. Lagu Honestly ni adalah 3rd single from their latest album, Whatever (2011). Honestly, aku suka lagu Honestly ni (ayat mengada-ngada...hehe~)


No. 6
Neon Trees - Everybody Talks
Alternative rock band ni release-kan lagu Everybody Talks as 1st single from their 2nd album, Picture Show (2012). Lagu rancak yang best + video yang entah apa-apa tapi lawak! :D


No. 5
Fun. - We Are Young (feat. Janelle Monae)
Indie pop band yang semakin dikenali di seluruh dunia. We Are Young ni adalah 1st single daripada album ke-2 diorang, Some Nights (2012). Lagu yang sesuai untuk orang-orang muda. Eh, jangan risau, siapa-siapa  pun boleh layan. Hehe~


No. 4
Linkin Park - Burn It Down
Lagu baru rock band Linkin Park, daripada 5th album diorang, Living Things (2012). Masih mengekalkan muzik rap & electronic rock. Lagu rap rock yang best! Linkin Park tetap best walaupun genre muzik diorang dah tak macam dulu.


No. 3
One Direction - What Makes You Beautiful
Dalam song list ni, ni je satu-satunya boyband. Haha~ slack sikit. British-Irish boyband yang diterjah bakat daripada rancangan X-Factor. Then, meletup selepas release-nya lagu What Makes You Beautiful ni, iaitu 1st single from their 1st album, Up All Night (2011). Jambu yang talented!


No. 2
Train - Drive By
Pop rock band yang sebelum ni popular dengan lagu Hey, Soul Sister kembali dengan 6th album, California 37 (2012). Lagu Drive By yang sedap ni adalah diorang punya 1st single. Layan giler lagu ni~ Thumbs up!


No. 1
Maroon 5 - Payphone
(feat. Wiz Khalifa)
Pop rock band yang aku minat sejak dulu lagi, Maroon 5 kini naik lagi dengan Payphone. Lagu ni adalah 1st single from their 4th album, Overexposed (2012). Bagi aku, so far ni adalah muzik video Maroon 5 yang terbaik. Selain 'bersih', ada gak diselitkan action sikit. Action-lah sangat. Apapun, buat masa ni, this is my No. 1 Song! Yeah!







Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu