Klik Untuk Tawaran Hebat!

Wednesday, June 6, 2012

(Genki Sudo) World Order #2



Aku pernah post pasal group ni, klik link ni:- (Genki Sudo) World Order. Kali ni aku post latest video diorang pula, sebab aku pun baru tengok tadi.


Macam sebelum ni, diorang memang berjaya membuat aku rasa sangat kagum & enjoy tengok tarian 'robot' diorang. Sangat smart + very creative! Puji lebih-lebih macamlah aku dapat duit dari diorang, kan? Haha~ Apapun, tak rugi play video ni, sungguh mengkagumkan!


(Genki Sudo) World Order - Aquarius


Amacam? Betul tak cakap aku? Yup, memang best!




Comments
4 Comments

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu