Klik Untuk Tawaran Hebat!

...................................................................................................

Friday, June 1, 2012

TG Birthday Lunch May 2012



Bulan Mei lepas telah menggenapkan umurku 24 tahun (dah tua la). Aku tak celebrate pun & memang every year actually tak celebrate pun. Tahun lepas ada, tapi belated la, by my friends yang disayangi (ceh, ayat~). Thank you so much & sorry gak (bikin malu kalau ingat balik. Hehe~). Tahun ni tiada orang nak sambut, so layan diri sendiri je. Haha~ Guraulah, tak kisah sebenarnya, it's just a day.

Di company aku ni, memang every month buat Birthday Lunch, raikan staff yang lahir bulan tu. Buat 2 peringkat, satu peringkat kilang (company ni banyak kilang), dan satu lagi peringkat company (seluruh kilang di Klang).

Peringkat company diorang buat pada 14 Mei 2012, 
dihadiri oleh Tan Sri Lim, chairman Top Glove.


Time ni bagi wish untuk Top Glove, which is part yang aku tak suka.
Dah la aku tak kenalkan diri secara lengkap time ni. Haha~

Potong kek.

Hadiah yang setiap orang akan dapat, tunggu bulan je. Thank you TG!

Geng Factory 19/20.


Sambutan Birthday Lunch for May 2012 untuk peringkat Factory 19/20 telah dibuat pada 22/05/12. 

Aku awal bulan, 4 Mei. Dah lama lepas sebenarnya.

Potong kek.

Inilah rupa kek yang dipotong.
Ada simbol DNA la, tengok gambar baru perasan.

Kalau sambutan di kilang aku ni, memang birthday boy/girl tu akan dipaksa buat performance.
Jadi, aku pun menyumbangkan suara yang memang dah sedia sumbang. Malu gila!

Lastly, take photo beramai-ramai.
Ada yang dah berangkat keluar lepas makan, so quorum gambar tak cukup sebenarnya.

Thank you TG for the celebrations!



*By the way, aku ada 5 orang beradik lelaki. Four of us lahir pada bulan Mei, sorang je bulan Ogos. Aku tanggal 4 Mei, abang aku 13 Mei, adik lelaki aku yang sorang 10 Mei & sorang lagi 30 Mei. Yang lahir 10 Ogos tu adalah adik bongsu kitorang.


*Klik gambar untuk lebih besar




Comments
4 Comments

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu