Klik Untuk Tawaran Hebat!

...................................................................................................

Wednesday, September 7, 2011

Let Just Say This Is My INTRO~



Assalamualaikum & salam sejahtera....

Actually aku x trfikir pn utk post apa2 lg dalam blog ni cuz I think I'm d person who not interested in blogging...that's why dah setahun after my 1st post, barula aku buka balik blog ni....cuba berjinak2 dlm blog pla....

Aku try jak la utk post apa yg aku rasa mau 'tulis' dlam blog ni selepas ni... Blog ni bole dikira mcm diari jga ka?? Bagi aku, bole la jg cuma x personal la... Sebut pasal diari ni, actually I had been failed creating my own diary...entah brapa kali aku try buat diary tp pastu tulis sekali dua, ia ditinggal & dibuang... dulu2 tym skola menengah..... Hopefully, starting today, this blog x ditinggalkan pla la....hehe...padahal alam maya jak pun, bukannya pakai duit... x macam diari, pkai duit utk beli buku & pen....

Ni la pengenalan yg ntah apa2...Plis ignore if u feel it nothing....Tapi sapa yg dah baca sampai sini, that means u didn't ignore this post....then, i shud say a lot of thanks to YOU! Have a nice day! :)


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu